Glas Plaatsen

Voor het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing kunt u bij ons terecht. De glazen voor uw deuren en ramen worden op maat geleverd en met uiterste nauwkeurigheid geplaatst. Beglazing is onder andere bepalend voor de warmte- en geluidsisolatie van je huis.  Dubbel glas en hoogrendementsbeglazing isoleert uitstekend en zorgt voor een flinke besparing op uw energierekening. Daarnaast zorgt het voor meer wooncomfort, door minder geluid en minder tocht.

Wilt u of denkt u na over het vervangen van glazen? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

wood-icn

Kwaliteit voorop

Wij kiezen voor kwaliteit. We werken met hoogwaardig en duurzaam glas, zodat u jarenlang kan genieten van een goede isolatie en optimaal wooncomfort.

patent-icn

Zekerheid

Wij bieden lange termijn garanties voor ons werk. 

drawing-icn

Persoonlijke benadering

Elk huis is anders. Door onze persoonlijke benadering maken we op maat gemaakte plannen en offertes. Alles wordt in overleg gedaan, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

bill-icn

Transparante offerte

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Door onze voorzorg en ons persoonlijke advies is de prijs op de offerte ook de daadwerkelijke prijs die u betaalt. Deze is ook geheel vrijblijvend aan te vragen.

Bel ons
Locatie

Nijmegen, Nederland

Scroll to top